60e kermis in ’t Fortuin!

Zaterdag 20 aug. De aftrap! Vanaf 21.00 uur staat de tap buiten, in ons café en in de kermistent op volle oorlogssterkte! De podiums worden bezet door 538 Die Verruckte Stunde, DJ Jacco Deen en Feest DJ Jordi! Rond 23.30 uur gaan Schorre Chef en MC Vals (bekend van de meezinger ‘ik moet zuipen’ onze 60e kermis officieel inluiden.  Zorg dat je erbij bent!

Zondag 21 aug. Vanaf 15.00 opent de eerste bar. Vanaf 16.00 uur zal Marcel Kramer buiten op het terras de eerste deunen meegeven. Een bekende op vele kermissen en voor iedereen die naar de Oktoberfeesten op de Kibbel zijn geweest! Vanaf 17.00 uur een topoptreden van ABBA Tribute! Geen uitleg nodig vinden wij. Trek je dansschoenen aan, smeer je keel en ga genieten.Tussen en na dit optreden slingert DJ Cees Weel de draaitafel aan! Om 21.30 uur in de tent een optreden van Jan Biggel. Heeft inmiddels Venhuizen en Hoogkarspel al onveilig gemaakt en nu is Wervershoof aan de beurt. Een tent vullende persoonlijkheid, stemming verhogend repertoire en een dosis humor zorgen voor een heerlijk optreden. Zijn kraker ‘Ons Moeder Zeeh Nog’ mag niet ontbreken! In het cafe is het de beurt aan DJ Erik!

Maandag 22 aug. Om 15.00 gaat de eerste tap open en vanaf 16.00 staat de band History Repeats  gepland! Denk aan The Beatles, Elvis, CCR, The Stones etc. Deze vijf super muzikale talenten uit de regio brengen muziek uit het verleden weer tot leven! Net beginnend en zeker een bezoek waard! Om 15.30 start The Beatles Revolution. Een topper uit 2019!Deze ervaren muzikanten, afkomstig uit Noord-Engeland, proberen zowel de looks als geluid van The Beatles zo goed mogelijk na te bootsen. Daarbij maken ze gebruik van instrumenten die door de Beatles zelf ook werden gebruikt. De band focust op begin jaren 60, met alle grote nummer één hits uit die tijd. De band zal Wervershoof zeker niet vergeten zijn, na het optreden in 2019 hebben ze zwaar geproefd van onze kermis!  

Coverband Phoenix stapt aansluitend het podium op. Phoenix, dé party band van Noord-Holland neemt je mee op een reis. Vanuit de vintage jaren ‘60, naar disco in ‘70 en via the very eighties en foute nineties beland je in de zero’s. Afgewisseld met DJ Cees Weel wordt dit een topavond! Onze eigen Jacco Deen zorgt in ’t voorcafé voor de juiste hits en kermissfeer!

Dinsdag 23 aug. Om 15.00 opent de eerste tap en om 16.30 staat de band Queen Forever klaar. Zij gaan iedereen net als in 2019 verrassen met hun fantastische interpretatie van de legendarische formatie ‘Queen’. De band speelt met passie de favorieten als: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en We Will Rock You. Niet alleen bootst de band het geluid van ‘Queen’ na, ze kleden zich ook als Queen.  Een geweldige act die je moet zien en horen! Buiten op het terras staat net als op maandag de band History Repeats! Na het optreden van Queen pakt Jacco Deen de draad op in de tent. Aangevuld met een gezamenlijk optreden met de inmiddels zingende conducteur Michael!

DJ Cees Weel zal de kermis in het voorcafé afsluiten.

Foodplein!

Tijdens de kermis trek in een heerlijke, makkelijke hap? Kom naar ons Foodplein. De medewerkers van Unit Catering zijn met div. foodtrucks aanwezig voor iedereen met een hongerig gevoel. Pak een picknickbank en geniet!

Dan nog even dit!

Ook dit jaar is het gelukt om een programma neer te zetten zonder gebruik van entree.

Wij accepteren net als vorig jaar onze witte munten.

Op onze website vind je in samenspraak met de gemeente en veiligheidsinstellingen alle huisregels. Kom je op de fiets? Maak gebruik van de fietsenstallingen die de gemeente heeft gecreëerd.

Wij wensen iedereen een kermis als nooit tevoren en hebben er zin in!

Frank, Karin & kermisteam.