’t Fortuin: ook voor lunch, afhalen en catering!

Weer open! Wat een goed gevoel geeft dat. Een eerste stap naar het oude normaal! En wat een spannende en leuke eerste week was dit! Klinkende glazen, geluid van bestek, blijde gezichten en mooie verhalen. Ons eetcafé weer lekker gevuld, en dat alles op een veilig en hygiënische manier! De komende maanden zal alles anders gaan. Een 1,5 mtr. regel en een hele lege agenda wat betreft feesten en evenementen. Aan ons de taak om creatief te zijn! Onze hoop is ook op onze gasten gericht. Komen jullie langs voor een gezellige maaltijd of borrel? Bestellen jullie onze hapjes, borrelboxen, salades, buffetjes of BBQ pakketten? Wij staan graag voor iedereen klaar, en zijn van woe. t/m zon. dagelijks geopend v.a. 10.00 uur!

Ook lunch!

Wisten jullie al dat wij ook voor de lunch open zijn?Op onze lunchkaart staan heerlijke broodjes, maaltijdsalades, soepen, wraps en warme gerechten. Ook is het mogelijk om lunchboxen af te halen! Iets te vieren? Denk dan ook eens aan een lunch! Voor grotere groepen maken wij graag een passend arrangement.

Ook voor koffie met gebak!

Wisten jullie al dat wij ook open zijn voor een lekkere cappuccino, een latte of een lekker bakkie thee? Ook hebben wij altijd wat lekkers in huis voor bij de koffie! Ons eetcafé is een mooie plek om te stoppen tijdens je wandeling of fietstocht, en een hele gezellige plek om af te spreken met vrienden, vriendinnen of familie!

Bestelshop en afhalen!

Wisten jullie al dat je bij ons ook de lekkerste gerechten kunt bestellen en afhalen?Bv. onze carpaccio, een zalmtartaartje, soep, vlees/vishoofdgerecht en lekkere nagerechten.Maar ook in deze shop te bestellen: amuseboxen, borrelboxen, saladeschotels en cadeaubonnen. Bestellen gaat makkelijk via onze website www.t-fortuin.nl waarna je vervolgens klikt op de bestelbutton.

Catering!

Ook thuis kan er weer meer! Wij leveren al div. buffetten en BBQ pakketten vanaf 15 pers! Interesse? Mail of bel ons even voor de mogelijkheden. info@t-fortuin.nl/0228-581336.

Dan nog even dit!

Inmiddels heeft iedereen wel begrepen dat we in juni maar 30 gasten mogen ontvangen, en dat het maken van een reservering voor nu verplicht is. Maar, ter plekke reserveren mag ook!  Reserveren gaat heel makkelijk via onze website: www.t-fortuin.nl

We ontvangen iedereen weer graag! Tot ziens!