Vacature: Zelfstandig werkend kok!

Organisatie
´t Fortuin is een allround horecabedrijf (café, eetcafé, party- en cateringservice). Een mooi familiebedrijf dat al ruim 58 jaar klaarstaat voor zakelijk en particuliere gasten in Wervershoof en omstreken. We verzorgen gasten op een persoonlijke en op maat gemaakte wijze. Gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Vacature
Wij zijn opzoek naar enthousiaste kandidaat voor de functie van zelfstandig werkend kok (38 uur p. week) Start datum mei/juni.

Als zelfstandig werkend kok ben je samen met twee collega zelfstandig werkend koks verantwoordelijk voor de dagelijkse bereiding van zowel warme als koude gerechten.

Taken

 • Bereiden van gerechten/gerecht gedeelten volgens recept en eigen planning.
 • Signaleren van nieuwe kansen/trends m.b.t. gerechten en uitvoering.
 • Plannen van de dagelijkse werkzaamheden en bestellen van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen.
 • Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en andere artikelen.
 • Bewaken van houdbaarheid en hygiëne.
 • Leveren van inbreng voor de te voeren kaart, menu’s e.d.
 • Ontwikkelen/aanpassen van recepten, maken van calculaties e.d.
 • Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines.
 • Begeleiden van leerling-koks en stagiaires.

Functie-eisen

 • Een afgeronde koksopleiding.
 • Kennis van de HACCP.
 • In het bezit van een rijbewijs.
 • Verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Flexibele instelling.
 • Resultaatgericht.
 • Beheersing van Nederlandse taal en geschrift.

Aanbod
Wij bieden medewerkers de mogelijkheid om te werken in een dynamisch, modern bedrijf.
Het salaris zal conform Horeca CAO zijn, passend bij de functie en de ervaring.

Stuur je sollicitatiebrief met C.V. en recente foto uitsluitend via e-mail naar:
info@t-fortuin.nl
T.a.v. F. Bot.

Pubquizz, Valentijnsdag, High Wine/beer, Kids High Tea en 65e Gemeenschapsveiling!

Pubquizz, Valentijnsdag, High Wine/beer, Kids High Tea en 65e Gemeenschapsveiling!

We sluiten januari af. Maar wat was het gezellig! 4 keer een prachtige en gezellige voorstelling met nazit van toneelgezelschap Europa Extra. Iedereen die hieraan heeft meegewerkt: bedankt voor de prettige samenwerking!
Voor veel bedrijven hebben we de nieuwjaarsontbijten en recepties mogen verzorgen. Feestelijk, gezond en lekker gaan zij het nieuwe jaar tegemoet!
Afgelopen vrijdag schoven er 50 gasten aan bij onze portproeverij! Wat een enthousiasme! Zeker voor herhaling vatbaar dus houd onze agenda in de gaten!
Dan was er de 25e nog Winterstoppop! Wederom een geslaagd evenement, vol muzikale talenten en volop gezelligheid! Organisatie SMEW bedankt voor de goede samenwerking! Muzikanten: bedankt voor jullie inzet!
Dan onze bruidsparen, jarigen en alle andere gasten. Gezellig dat jullie er waren en zorgden voor de juiste sfeer. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en zorgt ervoor dat wij februari met een volle glimlach ingaan!

Vrijdag 07-02: Pub Quiz georganiseerd door Quiz Events QBWUA!
Met 30 teams helemaal uitverkocht! Wil je ook eens meedoen? www.quizevents.nl
Zondag 09-02: Come Together Winterse bier en wijntocht.
Muts op, wanten en snowboots paraat, want we gaan weer lopen!
Schuif tussen 14.00 en 18.00 aan bij de vier cafe’s die Wervershoof rijk is. Bij ieder café staat er een winters glas wijn of speciaal bier voor je klaar, uiteraard met wat lekkers erbij!
Tickets bestel je via: www.ticketscan.nl
Vrijdag 14-02: Valentijnsdag!
Verras jij je stille liefde, goede vriend, waardevolle vriendin of je ouders die altijd paraat staan?!
Naast de gerechten van de kaart serveren wij een 3 gangen proeverijmenu om samen te delen en van te genieten! Er zijn nog maar enkele tafels beschikbaar, dus wees er snel bij!
Woensdag 19-02: Kids High Tea!
Voor alle leuke, gezellige kids in Wervershoof en omstreken!
Leuk uitje in de voorjaarsvakantie met je vrienden of vriendinnen! Of moet jij nog je partijtje vieren?!
Wij vertellen je wat thee nou eigenlijk is, serveren je heerlijke thee en natuurlijk het allerbelangrijkste allemaal super lekkere lekkernijen!
Leeftijd: vanaf 6 jr., kosten per kind 14,50 euro.
Vrijdag 06-03: 65e Gemeenschapsveiling Wervershoof!
Deze jubileum editie mag je natuurlijk niet missen!
Tijdens de gemeenschapsveiling worden tal van leuke, bijzondere, hilarische en vaak zeer bruikbare arrangementen/producten geveild, aangeboden door bedrijven, verenigingen, particulieren etc. uit Wervershoof en omstreken. De opbrengst van de veiling wordt teruggegeven aan o.a. het verenigingsleven van Wervershoof. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook eens iets proeven van de sfeer en gezelligheid? Maar bovenal, steun jij de talloze verenigingen, stichtingen etc? Zorg dan dat je er 6 maart, bij de jubileumeditie bij bent!

High Wine & High Beer!
Zin in een lekkere en gezellige borrelmiddag. Hier zit je goed! Mooie wijnen, speciaalbieren, een bubbel en super lekkere hapjes. Deze middag behoeft geen verdere uitleg, maar wel een tijdige reservering!
Let op: 22-03 (middageditie) + 11-04 (avondeditie) nog enkele plekken beschikbaar!

Tot ziens! Frank, Karin & team.

Theater, Winterstoppop, Pubquizz, Valentijnsdag, High Wine/beer en Kids Tea!

Ut Leste Kievitsei!

10/11/12 en 17 januari speelt toneelgezelschap Europa Extra dit geweldige stuk.In ’t Westfries, want het hele stuk is vertaald door Sjaak Steltenpool! Hou je van lachen, dan zit je hier goed. Het Leste Kievitsei wordt uitgevoerd door: Willem Verlaat (Kor), Dick Pronk (Bertus) en Dick Sijm (Jaap) De regie is in handen van Tiny Aker en Dick Pronk en de soufleuse is Ans Bakker. Kaarten á 7,50 euro zijn te bestellen via tnm.sijm@quicknet.nl, anspietbakker@quicknet.nl Let op 11 en 12 januari zijn uitverkocht!

Zaterdag 25-01: Winterstoppop!

Zaterdag 25 januari is het tijd voor het meest gevarieerde muziekfestival van de regio. muziek van eigen bodem, opkomende talenten, getalenteerde rasmuzikanten en natuurlijk de welbekende Wervershoofse gezelligheid! Gekozen thema: Law & Order.
Non stop muziek in café en zaal en met extra top act: THE COPS (Police Coverband) Dit kan/mag je zeker niet missen! De entree € 10,- aan de deur komt ten goede aan de muzikanten.
Eten kan in de proefkamer van ‘t café! Een lekkere burger, kipspies, broodje kroket/frikandel of een broodje gezond… De organisatie van dit jaarlijkse evenement is weer in handen van het super enthousiaste team van SMEW. Meer info & line up:  www.smew.nl

Vrijdag 31-01: Portproeverij!

Ook lekker: Port! Wij zijn er gek op, en delen dit graag met jullie!Wij merken vaak dat port nog een groot vraagteken is bij gasten/familie en vrienden. Tijdens deze proeverij géén hoogdravend gedoe maar vooral informeel genieten! We starten met een kleine presentatie over port en daarbij een kleine porttonic! Daarna laten we je kennismaken met een mooie ruby reserve, tawny, 10 jr. oude tawny, LBV en een vintage port. Voor de smaakbeleving serveren wij bij de proeverij lekkere hapjes van kaas, chocolade, paté etc. De kosten bedragen: € 27,50 p.p. Aanvangstijd 20.00 uur, afsluiting rond 23.00 uur. Na afloop ben je een ervaring rijker en hopen we dat je net zo enthousiast bent over port als wij!

Vrijdag 07-02: Pub Quiz georganiseerd door Quiz Events QBWUA!

Ieder jaar weer een groot succes! De quiz is geschikt voor jong en oud, kenner en leek. Aan de hand van videobeelden worden vragen gesteld over uiteenlopende onderwerpen: geschiedenis, film, muziek, tv, kunst, wetenschap, showbizz, sport, noem maar op….alles kan voorbij komen. Het draait allemaal om parate kennis en een gezellige avond. Je kunt je inschrijven met een team van maximaal 4 personen. Deelname kost €  14,50 per team. Voor de winnaars is er naast de eeuwige roem ook nog een leuke prijs. De quiz begint om 20.30 uur, vanaf 20.00 uur is de zaal open. Stel je team samen en meld je vast aan via www.quizevents.nl of info@t-fortuin.nl

14-02: Valentijnsdag!

Verras jij je stille liefde, goede vriend, waardevolle vriendin of je ouders die altijd paraat staan?! Naast de gerechten van de kaart serveren wij een 3 gangen proeverijmenu om samen te delen en van te genieten! Reserveer snel je tafel!

19-02: Kids High Tea!

Voor alle leuke, gezellige kids in Wervershoof en omstreken! Leuk in de voorjaarsvakantie met je vrienden of vriendinnen! Of moet jij nog je partijtje vieren?! Wij vertellen je wat thee nou eigenlijk is, serveren je heerlijke thee en natuurlijk het allerbelangrijkste allemaal super fijne lekkernijen! Leeftijd: vanaf 6 jr., kosten per kind 14,50 euro.

23-02: High Wine & High Beer!

Zin in een lekkere en gezellige borrelmiddag. Hier zit je goed! Mooie wijnen, speciaalbieren, een bubbel en super lekkere bijpassende hapjes. Deze middag behoeft geen verdere uitleg, maar wel een tijdige reservering! € 24,50 p.p. Let op: 02-02 en 21-03 uitverkocht!

Kerst, Christmas Party, Nieuwjaarsreceptie en nog veel meer…..

Kerst, Christmas Party, Nieuwjaarsreceptie en nog veel meer…..

Dagen vol sfeer, familiebezoeken zijn weer aangekomen. Kerst komt in zicht en er wordt tijdens een lekkere maaltijd, borrel, receptie teruggekeken op het jaar 2019.

Voor de feestdagen hebben wij uiteraard ook nog een aantal leuke uitjes op de planning staan om het jaar 2019 goed af te sluiten met familie, vrienden of collega’s.

Eetcafé!

Ook in het eetcafé is het een drukke maand! 1e kerstdag ontvangen we in besloten setting een aantal families m.b.t. een kerstbrunch. ’s Avonds viert ons team zelf kerst.

2e kerstdag is het eetcafé geopend! Kom jij lekker eten? Je kan lekker uit de kaart eten of kiezen voor één van de heerlijke kerstgerechtjes! Bestel bv. een lekker gerechtje met hertenham, eendenborst, wildpaté en mini soepje! Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom!

Wij raden je aan tijdens de decembermaand tijdig te reserveren. Bij voorkeur via info@t-fortuin.nl of 0228-581336.

3e kerstdag WIJ CHRISTMAS PARTY! met Rene Karst en de zingende DJ Jacco Deen.

Uiteraard wordt ook dit jaar op 3e kerstdag een nieuwe WIJ kersteditie georganiseerd.

Natuurlijk hoort hier ook de traditionele kerstreceptie bij, waarbij van 19:30 tot 21:00 uur gratis bier, wijn, fris en Jillz is voor alle gasten. In de zaal zal Rene Karst, de topper van de kermis, zorgen voor de sfeer, de zingende DJ Jacco Deen zorgt aanvullend voor een avond vol lekkere kerst en dance hits.

Entree: € 10,00 (incl. garderobe)

LET OP! Geen kaart verkoop, wees er op tijd b ij. Vol = Vol!

18+ legitimatie verplicht!

Nieuwjaarsreceptie met Marsha & Friends.

Om  het jaar goed te beginnen starten wij met een nieuwjaarsreceptie! Een bedankje voor iedereen die in wat voor vorm dan ook onze gast was in 2019, ons het vertrouwen gaf, zorgde voor een dosis gezelligheid, een hard werkende horecakanjer was, een gezellige buur, vriend, relatie, kennis of collega was of jij die er was toen wij het zo nodig hadden!

We proosten graag met jou/jullie op het nieuwe jaar 2020!

Vanaf 16:00 zijn jullie van harte welkom in ‘t Fortuin waar van 16:00 tot 19:00 uur bier, fris, wijn en Jillz van het huis zijn!

Vanaf 19:00 zijn de consumpties voor eigen rekening.

Marsha & Friends zorgen deze dag voor de muziek!

De entree is gratis!

Catering!

De maand december staat vol met kerstbijeenkomsten, eindejaarsborrels en gezellige etentjes . Wil je op je eigen locatie genieten van saladeschotels/hapjes, een buffet of wellicht een nieuwjaarsreceptie of ontbijt? Wij denken graag mee in de mogelijkheden en kijken graag of er op jouw gewenste datum nog beschikbaarheid is!

Wees er snel bij, vol = vol!

Feesten en partijen!

Loop je met een idee rond voor een feestje?  Ben je jarig, ga je trouwen, is er een jubileum te vieren, organiseer je een personeelsfeestje, vriendendag, reünie, burendag etc. Wij denken graag met je mee, geven vrijblijvend tip en advies en regelen graag tijdig een leuke muzikant, DJ of band!

Wacht niet af, wij bekijken onze beschikbaarheid en geven graag geheel vrijblijvend meer info!

Er word volop geboekt voor 2020 en zelfs voor 2021, het zou jammer zijn als je niet terecht kan!

Cadeautje?

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de boom, een leuk relatiegeschenk of een  cadeautje om iemand te bedanken?

Een cadeaubon van ons bedrijf is altijd gewild!

Of reserveer een plekje bij een highwine of beer, koop een entreekaart voor ’t Fortuin Theater op 10, 11 1n 12 januari etc.! Meer info en data vind je op onze website: www.t-fortuin.nl

Wij wensen iedereen hele sfeervolle kerstdagen en een gezellige jaarwisseling!

Tot ziens!

Frank, Karin en team!

Agendatips!

10-01: Fortuin Theater

11-01: Fortuin Theater

12-01: Fortuin Theater (uitverkocht)

25-01: Winterstoppop!

07-02: Pub Quiz van Quiz events QBWUA, schrijf je nu in!

Sinterklaas, pop 2000 Quiz, Theaterconcert en nog veel meer…..

Sinterklaas, pop 2000 Quiz, Theaterconcert en nog veel meer…..

De koude maanden zijn aangebroken. Dagen vol sfeer, familiebezoeken staan gepland. Sinterklaas/Kerst komt in  zicht en er wordt tijdens een lekkere maaltijd, borrel, receptie teruggekeken op 2019…Tussendoor kan je ook nog terecht bij één van onderstaande leuke uitjes!

Zon 08-12: Theaterconcert Eva Lena en The Generations

Kom 8 december genieten van dit mooie concert! Aanvang 15.00 uur. Zaal open 14.30 uur.  De entree is € 12,50 euro inclusief een kop koffie of thee. Plaatsen reserveren kan via info@t-fortuin.nl

“Sinterklaas” kadotip!

Een kadobon van het eetcafé past in iedere schoen, door iedere schoorsteen en in heel veel surprises! Wil je meerdere bonnen m.b.t. een leuk relatiegeschenk, laat het ons even weten!

Vr. 13-12: pop 2000 quiz door QBWUA!

Net als voorgaande edities word het weer een avond  vol kennis, beleving, herkenning en humor!

Stel jij tactisch een winnend team samen?! Aanmelden kan via info@quizevents.nl en info@t-fortuin.nl Aanvang 20.30 uur, kosten € 13,50 per team! De eerste teams zijn al aangemeld, dus wees er snel bij!

Eetcafé!

Ook in het eetcafé is het een drukke maand!

5 december zijn wij uiteraard geopend en serveren wij naast de menukaart enkele leuke gerechten geheel in Sinterklaassfeer.

Tijdens de kerstdagen zijn wij uitsluitend 2e kerstdag geopend. Kom jij lekker eten? Je kan lekker uit de kaart eten of kiezen voor één van de kerstgerechtjes!

Wij raden je aan tijdens de decembermaand tijdig te reserveren. Bij voorkeur via info@t-fortuin.nl of 0228-581336.

Catering!

De maand december staat vol met eindejaarsborrels en etentjes. Wil je op je eigen locatie genieten van saladeschotels/hapjes, een buffet of wellicht een nieuwjaarsontbijt? Wij denken graag mee in de mogelijkheden en kijken graag of er op jouw gewenste datum nog beschikbaarheid is!

Wees er snel bij, vol = vol!

Tot ziens!

Frank, Karin en team!

Agendatips!

Donderdag 12-12: OVW café. Gastspreker: Brouwerij Radboud.

2e Kerstdag: Kerst in het eetcafé.

3e kerstdag: WIJ Christmas Party en receptie, DJ Jacco Deen en René Karst!

01-01: Nieuwjaarsreceptie met Marsha & Friends!

25-01: Winterstoppop!

Bedankt!

Wij willen iedereen bedanken voor massale aanwezigheid bij de condoleance en avondwake van “vader”Nico. Ook de vele kaartjes, lieve en mooie woorden en prachtige bloemen zijn voor ons hartverwarmend en een grote steun. We hebben afgelopen week vele prachtige anekdotes gehoord. Deze koesteren we, samen met onze eigen waardevolle herinneringen.

Nogmaals bedankt!

Frank, Karin, Mirte en Ronan.

Trotse selectie/ shirtsponsor van Handbalvereniging Commandeur Verzekeringen VVW!

Ook dit jaar zijn wij weer trotse shirtsponsor van de selectieteams van Handbalvereniging Commandeur Verzekeringen VVW!

Wij wensen iedereen heel veel succes en heel veel sportief wedstrijdplezier!

Vier de herfst in ’t Fortuin!

Voor sommigen is het moeilijk afscheid nemen, maar voor ons weer is er weer een heerlijk seizoen aangebroken. Het terras is opgeruimd, de zomerse bieren/wijnen zijn vervangen, de menukaart is aangepast, de kachel gaat weer aan en de kaarsen groot, klein zijn ingeslagen. Herfst kom maar op!

Nieuwe kaart!

Wij vieren de herfst met een nieuw menukaart! Denk aan een romig gebonden pompoensoep, paddenstoelensoep, een seizoensalade met eendenborst, een surf & turf bowl met gamba en biefstukreepjes, een lekkere biefstuk, stuk zeebaarsfilet, een bourgondisch plateau om te delen en een lekkere wafel of stoofpeercompote toe. En wat dacht je van een lekker, groot glas Bockbier van de tap?! Loopt het water je al in de mond!? Kijk voor het gehele menu dan op onze website www.t-fortuin.nl/eetcafe/ en reserveer jouw tafel via info@t-fortuin.nl of 0228-581336! Wil je met een groep komen borrelen en eten? Wij stellen graag een arrangement aan je voor! Bij het maken van de menukaart hebben wij ook gedacht aan onze kleine gasten, vegetarische gasten, gasten met een glute allergie en/of lactose allergie! Heb jij die vervelende allergie of intolerantie? Niet getreurd, laat het ons weten en wij kijken graag naar de mogelijkheden!

High Wine & High Beer

Was je te laat? Jammer. De data 13 oktober en 3 november waren razendsnel uitverkocht! Daarom hebben we een extra datum ingevoegd. Niet op de zondagmiddag maar op de vrijdagavond. Vrijdag 29 november kan je reserveren voor deze maaltijdvullende high wine/beer editie. Wij hebben weer lekkere wijnen en bieren voorgeproefd en samen met ons keukenteam bijpassende gerechtjes bedacht. Lekker informeel genieten van het seizoen, de info en de gezelligheid aan tafel! De avond begint om 18.30 uur en het arrangement is afgelopen rond 22.00 uur. Uiteraard kan je daarna nog lekker door borrelen in ons café! Kosten arrangement: 32,50 euro, uitsluitend op reservering! Wil je met een groepje komen, maar zitten daar mensen bij die géén alcohol drinken of een dieet volgen? Géén probleem, een alcoholvrij of aangepast dieetarrangement is zo gemaakt!

Pannenkoekenspektakel

Woensdag 23 oktober, dat is in de herfstvakantie, gaan wij pannenkoeken bakken! Onbeperkt pannenkoeken eten tussen 12.00 en 14.00 uur en 17.00 en 19.30 uur. Pannenkoeken met suiker, stroop, spek, ham, kaas, nutella, jam, fruit, slagroom, snoepjes etc. Kies je eigen topping en geniet! Ook voor de papa’s, mama’s, “oppas” opa’s en oma’s hebben wij heerlijke hartige variaties!Kom jij met de kids/kleinkinderen langs?! Reserveer dan snel een tafeltje! Kinderarrangement tot 12 jr. € 13,50 (incl. onbeperkt pannenkoeken, ijssurprise, 1 consumptie) Ouderarrangement € 14,00 (incl. hartige pannenkoek en 1 consumptie bier, fris, wijn) Ook leuk: de hele dag delen wij een mooie kleurplaat uit. Deze kan de hele maand oktober nog ingeleverd worden. De mooiste tekening wint een super lekkere kids high tea voor 4 kinderen!

Portproeverij!

Ook heerlijk in de herfst! Wij zijn er gek op, en delen dit graag met jullie! Wij merken vaak dat port nog een groot vraagteken is bij gasten/familie en vrienden. Tijdens deze proeverij géén hoogdravend gedoe maar vooral informeel genieten! We starten met een kleine presentatie over port en daarbij een kleine porttonic! Daarna laten we je kennismaken met een mooie ruby reserve, tawny, 10 jr. oude tawny, LBV en een vintage port. Voor de smaakbeleving serveren wij bij de proeverij lekkere hapjes van kaas, chocolade, paté etc. De proeverij staat op vrijdagavond 8 november gepland in onze proefkamer. De kosten bedragen: € 27,50 p.p. Aanvangstijd 20.00 uur, afsluiting rond 23.00 uur. Na afloop ben je een ervaring rijker en hopen we dat je net zo enthousiast bent over port als wij!

Kermis in ’t Fortuin!

Kermis Wervershoof 2019 in ’t Fortuin!


Zaterdag 17 aug. De aftrap! Vanaf 21.00 staat de tap buiten, in de zaal, de tent en het café op volle oorlogssterkte! De podiums worden bezet door DJ Cees Weel, DJ Jesper en DJ Ron Laan! Rond de klok van 23.00 uur zal Rene Karst de kermis inluiden. Heb jij er in je vakantie ook op meegebruld!? ATJE voor de sfeer, de vakantie hit op veel vakantiebestemmingen! Maar ook zijn hit “Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist” mag niet ontbreken! Zorg dat je erbij bent!

Zondag 18 aug. Vanaf 13.00 opent de eerste bar buiten, 15.00 het café en om 18.00 de zaal! Op het buitenpodium starten we op veler verzoek om 14.00 lekker op tijd met een verlaat eerste deuntje met lokale helden/vader-en-zoon duo Clemens & Clemens! Na dit optreden slingert DJ Cees Weel de draaitafel aan! Om 20.30 betreedt de Queen Forever band zal iedereen verrassen met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse formatie ‘Queen’. De band speelt al je favoriete zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en de betoverende rockopera ‘Barcelona’ worden met passie en gemak uitgevoerd.
Niet alleen bootst de band het geluid van ‘Queen’ na, ze kleden zich ook als Queen, een geweldige act die je moet zien, horen en ervaren! het buitenpodium met een krankzinnig optreden! In de zaal maakt Sven the Pianoman Een live piano-entertainmentshow van Ras-entertainer Sven, hij voelt feilloos aan welke muziek werkt en bespeelt het publiek als geen ander. Op zijn vleugel speelt hij elke muziekstijl en geen verzoeknummer is te gek.
er vanaf 20.00 een geweldige show van en tussendoor treden OJKB “Ouwe Jongens Krentebrood”; presenteert de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt. Stil staan is er niet bij wanneer Ouwe Jongens Krentebrood op het podium staat. Van Links naar Rechts, Zakken Zakken Zakken en Springen Springen Springen, OJKB is een gekkenhuis!
op, succes gegarandeerd met de vetste hits uit de 90’s en 00’s, maar dan met dikke vette beats van nu erin gemixt! In het café staan vanaf 20.00 Ron & Bika weer klaar om er een “refresh the 90’s” feestje van te maken!


Maandag 19 aug. Om 13.00 gaat de tap open en vanaf 15.00 staat Revive gepland! Denk aan The Beatles, Johnny Cash, the Rolling Stones, Elvis Presley etc. Deze vier super muzikale, jonge jongens uit Venhuizen doen de muziek uit de jaren 50 en 60 herleven! Om 20.00 start The Beatles Revolution. De zeer ervaren muzikanten van deze band zijn afkomstig uit Leeds in Noord-Engeland. Beatles Revolution probeert zowel de looks als het geluid van The Beatles zo goed mogelijk na te bootsen, daarbij gebruik makend van zoveel mogelijk instrumenten die door de Beatles zelf ook werden gebruikt. De band focust op begin jaren 60 met alle grote nummer één hits uit die tijd waarmee zij jong en oud aan weten te spreken.
Tijdens de afgelopen editie van Winterstoppop was het optreden van deze band een groot succes. En dat smaakt natuurlijk naar meer! Daarom keert het viertal terug naar Wervershoof!
Daarna draait DJ Cees Weel tot in de laatste uurtjes door. Vanaf 20.00 staat DJ Jacco Deen in het café achter de draaitafel met zijn Beste Hits! Om 20.00 neemt dé party band van Noord-Holland Phoenix je in de zaal mee op een muzikale reis door de tijd. Vanuit de vintage jaren ‘60, naar disco in ‘70 en via the very eighties en de foute nineties beland je in de zero’s met als eindstation de Top40! Afgewisseld met DJ Jacco Deen wordt dit weer een top avond!

Dinsdag 20 aug. Om 15.00 opent de eerste tap en om 16.00 staat Blue Star klaar. Opgericht in 1960 gaat Blue Star ook in 2019 nog onverminderd door met heerlijke classic rock! DJ Cees Weel zal de kermis samen met Pascal Redeker, die als echte Westfries als géén ander weet hoe je kermispubliek moet vermaken, buiten gaan afsluiten! In de zaal zal Phoenix er vanaf 20.00 weer één groot feest van maken. DJ Jacco Deen sluit de kermis in het café af met de beste hits uit de top 2000!

Foodplein!
Tijdens de kermis even je rust vinden onder het genot van een heerlijk hapje of drankje? Kom proeven, praten en bourgondisch genieten op ons Foodplein! Daar zorgen wij iedere dag vanaf 16:00 uur voor lekker en vers bereid eten! Maandag en dinsdag serveren wij op het Foodplein ook weer ouderwets lekkere biefstukken!!! Fijnproevers kunnen hier bovendien terecht voor speciaalbieren en mooie wijnen.
Ook dit jaar géén entree en munten die te gebruiken zijn bij de Quicksilverbar en ’t Fortuin! Op verzoek v/d gemeente kunnen jongeren van 18-25 jaar polsbandjes halen bij de muntenbalies (geldig legitimatiebewijs) om alcoholische dranken te verkrijgen. Op de fiets? Maak dan gebruik van de fietsenstalling op de Nijverheidsweg en bij De Gouw t.h.v. de Werenfridusschool

Wij wensen iedereen een gezellige en muzikale kermis!
Groeten Team ’t Fortuin!

Openstaande vacatures per september 2019:

Hé Horecatopper!

 • Heb jij die positieve en gastvrije uitstraling?
 • Kan jij werken in een team?
 • Lijkt het je leuk om te werken in de keuken of bediening?
 • Ben je gastvrij?
 • Ga je graag om met gasten en heb je een passie voor eten en drinken?

De volgende vacatures zijn per september 2019 beschikbaar:

 • Medewerker bediening m/v, 1 x per week.
 • Medewerker bediening m/v, vanaf 24 uur per week.
 • Leerling gastvrouw, BBL/BOL niveau 2,3,4.

Organisatie

Je komt werken in een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar klaarstaat voor zakelijk en particuliere gasten in Wervershoof en omstreken. Je werkt mee tijdens bruiloften, partijen, vergaderingen, bbq’s, buffetten, diners, lunches, evenementen etc. op locatie of in ’t Fortuin. Of je serveert of bereid maaltijden in het eetcafé!

 Aanbod

Je komt terecht in een team met collega’s van jonge tot middelbare leeftijd, welke allemaal betrokken zijn bij hun vak maar ook bij het bedrijf. Wij hebben een open organisatiestructuur waarbij professionaliteit en respectvolle omgang met elkaar een vereiste is. Betrokkenheid, creativiteit en het meedenken binnen het bedrijf wordt op prijs gesteld. Het salaris zal conform Horeca CAO zijn, passend bij de functie en de ervaring.

Stuur je brief met C.V. en foto naar: info@t-fortuin.nl  T.a.v. K. Bot